Time	Duration	Agenda Item	Lead
10:00AM	5 min	Staff Introductions and Overview of Process	SFMTA staff
10:05AM	5 min	Agenda Review	Facilitators
10:10AM	5 min	Meeting Notes approval	Facilitators
10:15AM	15 min	SFMTA Staff Presentation – Data and Problem Statements	SFMTA staff
10:30AM	30 min	Committee Discussion/Questions	Facilitators
11:40AM	10 min	Meeting Evaluation	Facilitators
11:50AM	10min	Public Comment	Facilitators

Guerrero/Dolores Median Parking Policy Advisory Committee STAFF & FACILITATOR'S AGENDA

Meeting #2

June 26, 2015 10:00AM-12:00PM Mission Police Station, 630 Valencia Street

Meeting Facilitators: Julia Salinas, CON; Claudia Flores, SF Planning

SFMTA Staff: John Knox White, Arielle Fleisher

Time	Duration	Agenda Item	Lead
10:00AM	5 min	Staff Introductions and Overview of Committee 1) Review Purpose for Median Parking Committee and where we are in process 2) Address issues of "all voices heard" and "providing opinions, not responding and challenging people" Handouts/Flip Charts: Group Agreements - flip chart Agreements Continuum - flip chart	Faciliati or
10:05AM	5 min	Agenda Review 1) Review meeting purpose and agenda 2) Announce public comment sign-up sheet Handouts/Flip Charts: • Participant Agenda – as a PPT slide	Faciliati or
10:10AM	5 min	Meeting Notes approval 1) Allow for comments on Notes (have already been circulated) 2) Vote for approval using consensus model	Facilitat ors

		/=!!	
		Handouts/Flip Charts:	
		Agreements Continuum - flip chart	
10:15AM	15 min	NOTE: transition to MTA presentation, ask that questions wait until after the presentation. Introduce discussion questions in advance so participants can have them in mind during presentation.	
		SFMTA Staff Presentation : overview of median parking in project area	John
		Present objective data	
		Handouts/Flip Charts:	
		Presentation Slides – handout	
10:30AM	30 min	Committee Discussion/Questions	
		Note to group: This is essentially follow-up from last meeting. SFMTA is available to answer questions.	
		 Is there additional information or clarifications needed that would help you understand all aspects of the issue? 	
		What's missing - information or concerns haven't been brought	
		up in the presentation? (both data and community	Facilitat
		perspectives/ concerns)	ors
		MTA Response	
		Handouts/Flip Charts:	
		Presentation Slides – handout	
		 Discussion Questions – on PPT slide 	
11:00AM	10 min	Presentation of potential problem statements	Faciliati or
11:10AM	30 min	Committee Discussion/Consensus on problem statements	Facilitat ors
11:40AM	10 min	Meeting Evaluation	
		Plus/Delta on flip chart	Facilitat
		 What worked well for today's meeting? 	ors
		What could be changed to improve our meeting process?	
11:50AM	5 min	Next Steps	
		1) Follow-up items from this meeting (for MTA or committee	Faciliati
		members)	or
		2) Overview of next meeting agenda	

11:55AM	5 min	Public Comment	Facilitat ors